Onze spelregels

Het is belangrijk duidelijke afspraken te maken. Op deze pagina staat kort beschreven wat je van ons kunt verwachten. 

Bezorging

Bezorging is zo spoedig mogelijk. Indien op voorraad en is het voor 12 uur besteld dan kan het de volgende dag in huis zijn.

Garantie

Zie artikel 22 lid 4 van de Algemene Voorwaarden.

Betaling

iDeal

In de webwinkel kun je betalen via iDeal.

Retourneren

Retourneren kan, behalve speciaal bestelde artikelen, zoals op kleur gemaakte verf en saus. Binnen 14 dagen retour, onbeschadigd en in dezelfde verpakking, de verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Disclaimer

Aansprakelijkheid

De website van Postma Verfgroothandel B.V. is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks zou het kunnen dat de gegevens en informatie daarbinnen inmiddels gedateerd of onjuist zijn. Daaruit voortvloeiende directe, hetzij  indirecte, schade is niet voor verantwoording van Postma Verfgroothandel B.V. De content van postmaverf.nl is dan ook louter informatief bedoeld voor haar lezers en daar kunnen geen rechten aan ontleent worden.
Alle afmetingen, prijzen, kleuren en overige productinformatie zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken.

Gebruik van logo’s en beeldmerken

Op de website van postmaverf.nl staan mogelijk een aantal wel- en niet- auteursrechtelijk beschermde logo’s, beeldmerken en/of afbeeldingen, welke allen eigendom zijn van hun respectievelijke eigenaren. postmaverf.nl geeft een aantal van deze logo’s, beeldmerken en/of afbeeldingen weer op haar website ter informatie van haar lezers, zodat zij een beeld kunnen vormen over wat er zoal door Postma Verfgroothandel B.V. geleverd zou kunnen worden, indien daar om gevraagd wordt. Als u het oneens bent de plaatsing van een door ons afgebeeld logo, beeldmerk of afbeelding, waar u zelf eigenaar van bent, stuur ons dan even een mailtje. Wij zullen dan per direct het betreffende logo of beeldmerk verwijderen van onze website.

Contactformulier

Stuur ons een vraag of opmerking en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hier kun je tot 4 foto's uploaden van de klus waar je mee bezig bent:

Bel ons

0512 - 543 777

App ons

0512 - 543 777

Mail ons

info@postmaverf.nl